Bij Van der Sangen Tuinhout bieden we op maat gemaakte houten kapschuren aan. Een kapschuur overkapping is een combinatie van een klassieke schuur en een overkapping. Het heeft een open zijde en een afgesloten zijde. Hierdoor biedt het de mogelijkheid om beschut te zitten, terwijl er toch genoten kan worden van de buitenlucht en de natuurlijke omgeving. Deze overkappingen zijn daardoor perfecte oplossing om het hele jaar door te genieten van het buitenleven in uw tuin.

We begrijpen dat elke tuin uniek is en dat de wensen van u als klant verschillen met die van een andere. Daarom bieden we op maat gemaakte kapschuur overkappingen aan die volledig naar wens kunnen worden aangepast. Dit betekent dat wij, u advies geven in verschillende materialen, afmetingen en afwerkingen om zo uw perfecte kapschuur / overkapping te creëren.

Van der Sangen Tuinhout biedt diverse opties voor de kapschuur overkappingen. Zo kan er gekozen worden voor verschillende afmetingen, houtsoorten, dakbedekkingen en afwerkingen. Ook is het mogelijk om de kapschuur overkapping te voorzien van extra opties, zoals verlichting, verwarming en een waterafvoersysteem.

Het plaatsen van een kapschuur overkapping is eenvoudig en snel. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen en zorgt voor een vakkundige montage. Hierdoor kunt u snel genieten van zijn nieuwe buitenruimte.

Kortom, de kapschuur overkappingen van Van der Sangen Tuinhout bieden een mooie en duurzame oplossing voor het vergroten en beschermen van de buitenruimte. Door de vele opties en het maatwerk zijn de overkappingen geschikt voor elk type tuin en elke wens die u heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

Neem ook een kijkje op onze projecten pagina waar u een beeld krijgt van alle verschillende mogelijkheden, uitstralingen, soorten en maten van onze overkappingen, tuinhuizen, schuttingen, bergingen en andere tuinoplossingen.

Kapschuur overkapping
Kapschuur douglas
Houten Kapschuur
Kapschuur overkapping