Als u op zoek bent naar een tuinhuis met overkapping ziet u dat er veel mogelijkheden zijn. Maar welke optie passen bij uw situatie? En waar moet u allemaal op letten bij het kopen van een tuinhuis met overkapping op maat? Bij Van der Sangen Tuinhout geloven we dat alleen maatwerk een passende oplossing biedt voor al uw wensen. En vaak is dat ook nog goedkoper dan een standaard model.

Een tuinhuis met overkapping

Net als uw woning en tuin is een tuinhuis met overkapping uniek. Het is daarom belangrijk om samen goed te kijken naar de mogelijkheden in de tuin in combinatie met het idee of schets die u misschien al gemaakt heeft. We kijken graag mee en laten u graag zien wat alle mogelijkheden zijn.

Dat kan variëren van het model tot de keuze van het hout of het plaatsen van glas. Als maatwerk specialist stellen we het tuinhuis dan helemaal naar uw wensen samen. Bekijk daarvoor ook zeker onze projecten op onze website.

overkapping rosmalen

Waarom een tuinhuis met overkapping?

Als u een fijne plek in uw tuin wilt creëren om het gehele jaar te kunnen zitten en ook nog wat extra opbergruimte kunt gebruiken is een tuinhuis met overkapping de ideale ruimte. De overkapping biedt in de zomer schaduw en tijdens regenachtige dagen zit u hier droog. Het tuinhuis wordt vaak ingezet als opbergplek voor fietsen, gereedschap, tuinmeubelen of andere grotere apparaten.

Een overkapping met tuinhuis in Rosmalen

In Rosmalen hebben we deze overkapping met tuinhuis mogen plaatsen. Met het tuinhuis en overkapping is een mooie plek gecreëerd om in de tuin te zitten in combinatie met extra opslag ruimte. Bekijk hier meer foto’s van het project.

overkapping rosmalen

Project met zwart Zweeds-rabat hout

Uw wens, ons advies, het beste resultaat. Daarom hebben we voor dit project gebruik gemaakt van Zweeds-rabat hout. Daarnaast hebben we een op maat gemaakte kachel gemetseld. Doordat het tuinhuis een plat dak heeft, kon het vergunningsvrij geplaatst worden. Bekijk hier meer foto’s van het project.

tuinhuis met overkapping zwart

Vraag nu uw ideale tuinhuis aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak in onze showroom in Nuland. We helpen u graag met het samenstellen van uw ideale tuinhuis. Je ontvangt meer informatie, een passend advies met een vrijblijvende offerte.

Showroom mét eigen houtwerkplaats

Bij onze showroom vindt u ook onze eigen houtwerkplaats. Dit is de plek waar we met een team van ruim 20 specialisten met veel plezier aan onze tuinhout projecten werken. En misschien binnenkort wel aan uw project. Voel je welkom Van der Sangen Tuinhout in Nuland aan de A59.