Lichtgewicht betonpalen

Uniek en nieuw in ons assortiment zijn de lichtgewicht betonpalen. Van der Sangen tuinhout heeft in de regio het exclusieve recht ontvangen om deze nieuwe betonpalen te leveren en te vervaardigen.

Wat is er zo uniek aan deze lichtgewicht betonpalen? 

De lichtgewicht betonpalen zijn net zo sterk als de huidige bekende betonpalen. Er zijn echter vele voordelen te noemen aan deze nieuwe vorm van betonpalen. De betonpalen zijn 50% lichter dan andere betonpalen. Hierdoor zijn de betonpalen makkelijker te vervoeren en te vervaardigen. Door de afgeronde hoeken zijn deze betonpalen zeer gebruiksvriendelijk te monteren. En te combineren met verschillende soorten houten schermen. Wat dacht je van een mooi licht Douglas plankenscherm of een wat robuuster grenen plankenscherm? Ga je voor een een antraciete of een grijze look? Maak zelf een mooie passende combinatie.

Wil jij ook een tuinafscheiding op maat? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook komen wij graag bij je thuis zodat we op locatie mee kunnen denken over jou eigen tuinproject.

Het creëren van een buitenleven effect, is en blijft maatwerk.

Bekijk onderstaande folder voor alle technische specificaties en mogelijkheden.